B&B Sombré di Kabana
uw gastvrije thuis op Curaçao

Ligging

Curaçao ligt op ongeveer negen uur vliegen van Nederland in de Caribische zee ten noorden van Venezuela. Het is het grootste en meest authentieke van de benedenwindse eilanden.

Curaçao heeft een tropisch klimaat met een temperatuur die het hele jaar rond de 30 graden ligt. Door de vrijwel altijd aanwezige wind voelt het zeer aangenaam aan. Dankzij dit heerlijke klimaat speelt het leven op Curaçao zich voornamelijk buiten af, waardoor de sfeer heel levendig is. De temperatuur van het zeewater is gemiddeld 28 graden.

B&B Sombré di Kabana, uw gastvrije thuis op Curaçao - Ihr gastliches Zuhause auf Curaçao - your welcoming home on Curaçao

Naast zon, helderblauwe zee en witte stranden heeft Curaçao veel moois te bieden, zoals de ruige noordkust waar de golven op beuken, de zuidkust met vele pittoreske baaien en gezellige stranden, natuurparken, de prachtige onderwaterwereld, landhuizen, en de vele mooie panden en de unieke pontjesbrug in de historische binnenstad.

Al even gevarieerd is het aanbod van de mogelijkheden om van al dit moois te genieten; relaxed of juist actief, georganiseerd of zelfstandig, per auto, te voet , op de mountainbike, met de (zeil)boot, snorkelend, duikend, … enfin, de keuze is aan u.

Het is de moeite waard om te overwegen op Curaçao een duikcursus te volgen. Het is goedkoper dan in Nederland en het is in de warme, veelkleurige onderwaterwereld hier beslist leuker om te doen dan in een koud zwembad in Nederland.

Tot slot biedt Curaçao u een keur aan restaurants en gelegenheden voor een gezellig avondje uit.

B&B Sombré di Kabana, uw gastvrije thuis op Curaçao - Ihr gastliches Zuhause auf Curaçao - your welcoming home on Curaçao

Om optimaal te genieten van alles wat Curaçao te bieden heeft raden wij u aan om een auto te huren. Er is op het eigen afgesloten terrein voldoende parkeerruimte beschikbaar voor uw huurauto. Wij brengen u uiteraard naar de autoverhuurder om uw auto op te halen en terug te brengen. Ook halen wij u op van en brengen u terug naar de luchthaven.

B&B Sombré di Kabana is gelegen aan de zuidoost kant van het eiland in de nabijheid van populaire en toeristische stranden, zoals Jan Thiel en Seaquarium Beach, en de Caracasbaai, die een gezellige ontmoetingsplek is voor de lokale bevolking. Aan deze kant van het eiland vindt u ook een grote verscheidenheid aan restaurants.
Deze stranden en vele restaurants zijn met de auto in minder dan 10 minuten te bereiken; het centrum van Willemstad in een kwartier.

B&B Sombré di Kabana, uw gastvrije thuis op Curaçao - Ihr gastliches Zuhause auf Curaçao - your welcoming home on Curaçao    B&B Sombré di Kabana, uw gastvrije thuis op Curaçao - Ihr gastliches Zuhause auf Curaçao - your welcoming home on Curaçao